global dstribution group

SC GLOBAL DISTRIBUTION GROUP SRL

Suntem o societate înfiinţată în anul 2002 având ca obiect de activitate – Consultanţă în afaceri şi management. De la înfiinţare şi până în prezent societatea îşi desfăşoară activitatea în domeniul consultanţei şi comerţului cu specializare pe sectorul agrozootehnic pentru promovarea principiilor europene de creştere a animalelor, în special al creşterii vacii de lapte şi a bivoliţei.

SC GLOBAL DISTRIBUTION GROUP SRL, prin activitatea depusă în anul 2006, a obţinut 18 finanţări SAPARD concretizate în proiecte de euroferme ecologice de creştere a vacilor de lapte pentru clienţii din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Brasov, iar în prezent acţionăm pentru obţinerea de finanţări din Fonduri Structurale.

În anul 2008, societatea noastră a fost selectată pentru dezvoltarea unui proiect ce a fost realizat în perioada 2008-2010: ,,Implementarea sistemului de exploatare de tip Euro-ferma pentru lapte şi carne la specia bubaline – modernizarea sistemelor de creştere, nutriţie şi reproducţie, obţinerea şi promovarea produselor tradiţionale şi de nişă din lapte şi carne de bubaline’’, finanţat prin MADR – schema MAKIS.

Din anul 2011 societatea noastra este beneficiara proiectului cu titlul ”Furnizarea serviciilor de orientare socio-economica pentru populatia agricola din judetul Cluj”, proiect sustinut din fonduri MADR– schema MAKIS/CESAR. Proiectul isi propune sa ofere sprijin populatiei din comunele Agiresu, Jucu si Iclod, in speta 300 de fermieri, in vederea unei gestionari mai eficiente a veniturilor, menite sa conduca la o mai buna absorbtie a fondurilor europene si nationale.